Tartan Classic

Welkom bij de Tartan-Classic!

Het is gelukt! Van 1 t/m 4 juli 2021 organiseren wij een nieuw fantastisch vierdaags rally-evenement in Schotland. En uiteraard mits de dan geldende virus-regels het toelaten!

Het afgelopen jaar hebben wij niet stil gezeten en van de relatieve rust gebruik gemaakt een lang gekoesterde wens verder uit te werken: het organiseren van een geheel nieuw evenement met nog meer aandacht voor elkaar, de omgeving en – natuurlijk – een prachtige route in een volledig nieuw gebied.

Begin februari 2020 zijn wij gezamenlijk voor een eerste verkenning in Schotland geweest en de omgeving is werkelijk fantastisch. Tijdens het evenement zullen deelnemers echt kennis maken met Schotland en worden verrast door bijzondere locaties en activiteiten.

De route voert door de mooiste delen van Schotland en loopt langs Loch Lomond, Glencoe, Loch Ness en uiteraard de Highlands. Onderweg stoppen we steeds op echt bijzondere locaties: wat denkt u van koffie in een textiel molen uit 1820 of een lunch in het decor van de James Bond film Skyfall, een whisky-proeverij en slapen in een hotel dat eens een kasteel was? We zijn druk bezig met de definitieve invulling van het programma en we zorgen ervoor dat in het tijdschema voldoende ruimte is voor gezelligheid en onderling contact.

Uiteraard gaan wij niet voorbij aan de rijke Engelse en Schotse autosporthistorie. Een echte Schotse Hillclimb zal niet ontbreken, we zijn in gesprek met een prachtig circuit en de finish van de Tartan-classic is voorzien in het Jim Clark Museum. In het routeboek zult u een mengeling aantreffen van bekende én nieuwe navigatietechnieken waarvoor wij samenwerking hebben gezocht met Schotse rally organisatoren.

Deelnemen aan de Tartan-classic is geschikt voor alle soorten rally-rijders, van nieuwkomers tot meer ervaren en/of competitieve equipes. Deelnemende equipes vertrekken met de nachtboot op woensdag 30 juni 2021 en varen in de nacht van zondag op maandag weer terug.

Wij hebben er zin in, gaat u ook mee?

Cees, Peter, Bart en Yolanda

Lees hier de deelnamevoorwaarden en schrijf u in!