Beste Tartanners,

De onzekerheden over de ontwikkeling van het Covis virus nemen op dit moment weer snel toe. Zo hebben wij ondervonden dat het organiseren van een rally in Schotland met een groep van zo’n 200 mensen, op dit moment op veel onverwachte hindernissen stuit.
Ten eerste het feit dat Schotland tot op heden strengere Covid-regels hanteert en heeft gehanteerd; strenger dan de EU-regels en strenger dan de UK-regels waardoor in- en uitreizen vanuit de EU niet echt eenvoudig is.

Daarnaast worden wij ermee geconfronteerd dat, in een rallygebied met relatief weinig hotels die onze groep kunnen accommoderen, hotels ons (nog) niet willen of kunnen vastleggen vanwege hun eigen interne (personeels) problematiek. In een aantal gevallen moet zelfs aan het voortbestaan van locaties worden getwijfeld omdat zij reeds lang gesloten zijn geweest of nog zijn.

Helaas zien wij ons hierdoor genoodzaakt met de mededeling te komen dat wij een extra jaar nodig denken te hebben om de Tartan-Classic te kunnen organiseren.

We werken uiteraard wel verder aan een prachtige rally, die wat ons betreft in 2023 voor het eerst gereden zal worden.

Bart, Peter, Yolanda en Cees